Bog & idéBente Nimb

Bøger skrevet af Bente Nimb

Læs mere om Bente Nimb
8 produkter
8 produkter
Dødens spiral
Dødens spiralBente Nimb
129,95 DKK
e-bog
(0)
Dødens spiral
Mord i Frihavnen
Mord i FrihavnenBente Nimb
109,95 DKK
e-bog
(0)
Mord i Frihavnen
Rejsen mod Bente: kønsskifteoperationen i Casablanca
Rejsen mod Bente. Kønsskifteoperationen i CasablancaBente Nimb
69,95 DKK
EBOG
(0)
Rejsen mod Bente. Kønsskifteoperationen i Casablanca
Mord i mosen
Mord i mosenBente Nimb
109,95 DKK
e-bog
(0)
Mord i mosen
Dødens spiral
STREAM
Dødens spiralBente Nimb
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Dødens spiral
Den onde cirkel
STREAM
Den onde cirkelBente Nimb
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Den onde cirkel
Dødens blinde lotteri
STREAM
Dødens blinde lotteriBente Nimb
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Dødens blinde lotteri
Dødens blinde lotteri
Dødens blinde lotteri Bente Nimb
139,95 DKK
EBOG
(0)
Dødens blinde lotteri

Mere om Bente Nimb

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger skrevet af Bente Nimb. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nimbs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dødens spiral" udgivet af SAGA Egmont - "Dødens blinde lotteri" udgivet af Lytteratur - "Dødens spiral" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Dødens blinde lotteri " udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Dødens blinde lotteri" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Den onde cirkel" udgivet af Lytteratur - "Rejsen mod Bente. Kønsskifteoperationen i Casablanca" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den onde cirkel" udgivet af Mellemgaard - "Mord i Frihavnen" udgivet af mellemgaard - "Dødens spiral" udgivet af mellemgaard - "Mord i mosen" udgivet af mellemgaard - "Den onde cirkel" udgivet af Mellemgaard

Mere om Bente Nimbs bøger

Bente Nimb har 12 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Bente Nimb kan købes i flere forskellige formater. Nimbs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bente Nimbs "Dødens spiral"

Det er muligt at købe Bente Nimbs "Dødens spiral" som lydbog. Du kan desuden altid have "Dødens spiral" af Bente Nimb med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Dødens blinde lotteri" af Bente Nimb

"Dødens blinde lotteri" findes på den digitale boghylde som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Dødens blinde lotteri" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lytteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Nimb