Bog & idéBente Rønberg

Bøger skrevet af Bente Rønberg

Læs mere om Bente Rønberg
1 produkter
1 produkter
Mange masker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mange maskerVivian Høxbro
273,86 DKK
Indbundet
(0)
Mange masker

Mere om Bente Rønberg

Der findes en del bøger af Bente Rønberg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Rønberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mange masker" udgivet af Kristensen & Ko - "Strik i farver - til Quinder med former" udgivet af Cikuna

Bøger af Bente Rønberg

Du kan finde to bøger af Bente Rønberg her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Rønberg fås blot som indbundet. Bøgerne af Rønberg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mange masker" af Bente Rønberg

Hos Bog & idé er "Mange masker" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kristensen & Ko.

Bente Rønberg "Strik i farver - til Quinder med former"

"Strik i farver - til Quinder med former" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Cikuna, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Rønberg