Bog & idéBente Scavenius & Christine Waage Rasmussen

Bøger skrevet af Bente Scavenius & Christine Waage Rasmussen

Læs mere om Bente Scavenius & Christine Waage Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Fredensborg
BOEGERTILSTAERKPRIS
FredensborgUlla Kjær
290,46 DKK
Lærredsindbundet
(1)
Fredensborg

Mere om Bente Scavenius & Christine Waage Rasmussen

Du kan kun finde en enkelt bog af Bente Scavenius & Christine Waage Rasmussen her hos Bog & idé. Det er "Fredensborg". Den er udgivet af Gad¤i samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bente Scavenius & Christine Waage Rasmussens "Fredensborg"

Hos Bog & idé er "Fredensborg" tilgængelig som lærredsindbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gad¤i samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Bente Scavenius & Christine Waage Rasmussen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Scavenius & Christine Waage Rasmussen