Bog & idéBente Scavenius

Bøger skrevet af Bente Scavenius

Læs mere om Bente Scavenius
1 produkter
1 produkter
Mit livs billeder
Mit livs billederBente Scavenius
399,95 DKK
Indbundet
(2)
Mit livs billeder

Mere om Bente Scavenius

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger skrevet af Bente Scavenius. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Scavenius.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mit livs billeder" udgivet af Gyldendal - "Verdenskunst i Danmark" udgivet af Gyldendal - "Den lille billedkunst" udgivet af Gyldendal - "Danmarksbilleder" udgivet af Strandberg Publishing - "Fredensborg Slotshave" udgivet af Gyldendal - "Foto: Rigmor Mydtskov" udgivet af Gyldendal - "Danmarks dejligste haver" udgivet af Gyldendal - "Guldsmeden. Torben Hardenbergs værk 1978 - 2004" udgivet af Gyldendal - "Liselund- den fortryllede have" udgivet af Gyldendal - "Den frie udstilling i 100 år " udgivet af Den frie Udstilling - "Hans Christian Rylander" udgivet af Hans Christian Rylander - "Hvor jeg med sikkerhed var lykkelig" udgivet af Gyldendal - "Bybilleder" udgivet af Strandberg Publishing - "Erindringsbilleder" udgivet af Strandberg Publishing - "Fredensborg" udgivet af Gad¤i samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme

Bøger skrevet af Bente Scavenius

Du kan købe 15 bøger af Bente Scavenius her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan købe Bente Scavenius bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Scavenius er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bente Scavenius' "Mit livs billeder"

Det er muligt at købe Bente Scavenius' "Mit livs billeder" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Bente Scavenius "Verdenskunst i Danmark"

Det er muligt at købe Bente Scavenius' "Verdenskunst i Danmark" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Scavenius