Bog & idéBente Schar

Bøger skrevet af Bente Schar

Læs mere om Bente Schar
0 produkter

Mere om Bente Schar

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Bente Schar. På listen nedenfor ser du Schars nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den totale rus" udgivet af Gyldendal - "Kirurgi" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Bente Schar

Bente Schar har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Bente Schar fås i flere forskellige formater. Schars bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den totale rus" af Bente Schar

Hos Bog & idé er "Den totale rus" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Kirurgi" af Bente Schar

"Kirurgi" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af Schars serie "Lærebog for sygeplejestuderende". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Schar