Bog & idéBente Skjøth Muff

Bøger skrevet af Bente Skjøth Muff

Læs mere om Bente Skjøth Muff
1 produkter
1 produkter
Gode læringsmiljøer for børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gode læringsmiljøer for børnClaus Madsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Gode læringsmiljøer for børn

Mere om Bente Skjøth Muff

Bente Skjøth Muff har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Gode læringsmiljøer for børn". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bente Skjøth Muffs "Gode læringsmiljøer for børn"

Det er muligt at købe Bente Skjøth Muffs "Gode læringsmiljøer for børn" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Bente Skjøth Muff fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Skjøth Muff