Bog & idéBente Strager

Bøger skrevet af Bente Strager

Læs mere om Bente Strager
1 produkter
1 produkter
Tæt på kompetenceudvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tæt på kompetenceudviklingDorrit Sørensen
332,96 DKK
Indbundet
(0)
Tæt på kompetenceudvikling

Mere om Bente Strager

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Bente Strager. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Strager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lily Dyreven" udgivet af Straarup & Co - "Lily Dyreven" udgivet af Straarup & Co - "Tæt på kompetenceudvikling" udgivet af Gyldendal

Bøger af Bente Strager

Du kan købe tre bøger af Bente Strager her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Stragers bøger fås i samtlige formater. Stragers bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bente Stragers "Lily Dyreven"

Det er muligt at købe Bente Stragers "Lily Dyreven" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Straarup & Co, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Lily Dyreven" af Bente Strager

Hos Bog & idé er "Lily Dyreven" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Lily Dyreven" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Straarup & Co.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Strager