Bog & idéBente Troense

Bøger skrevet af Bente Troense

Læs mere om Bente Troense
2 produkter
2 produkter
Baglæns og på høje hæle
Baglæns og på høje hæleBente Troense
79,95 DKK
EBOG
(0)
Baglæns og på høje hæle
Baglæns og på høje hæle
STREAM
Baglæns og på høje hæleBente Troense
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Baglæns og på høje hæle

Mere om Bente Troense

Der findes en del bøger skrevet af Bente Troense tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Troense.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Baglæns og på høje hæle" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Baglæns og på høje hæle" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Bente Troense

Der er to tilgængelige bøger af Bente Troense hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Troenses bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Troense er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bente Troenses "Baglæns og på høje hæle"

"Baglæns og på høje hæle" er tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Baglæns og på høje hæle" af Bente Troense med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Bente Troense "Baglæns og på høje hæle"

Det er muligt at købe Bente Troenses "Baglæns og på høje hæle" som ebog. Hvis du køber "Baglæns og på høje hæle" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Troense