Bog & idéBente Vestergaard

Bøger skrevet af Bente Vestergaard

Læs mere om Bente Vestergaard
5 produkter
5 produkter
Spar tid & penge - skån miljøet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Spar tid & penge - skån miljøetBente Vestergaard
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Spar tid & penge - skån miljøet
Vores liv med LEDDEGIGT
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vores liv med LEDDEGIGTBente Vestergaard
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Vores liv med LEDDEGIGT
Markedsføring på sociale medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Markedsføring på sociale medierBente Vestergaard
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Markedsføring på sociale medier
Professionel webkommunikation
Professionel webkommunikationBente Vestergaard
299,95 DKK
LIMRYG
(0)
Professionel webkommunikation
Hold din computer i topform
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hold din computer i topformBente Vestergaard
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Hold din computer i topform

Mere om Bente Vestergaard

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Bente Vestergaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vestergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vores liv med leddegigt er ingen dans på roser, men det er muligt at få et godt liv, hvis vi selv gør en aktiv indsats" udgivet af Benevest - "Professionel webkommunikation" udgivet af BENEVEST - "Markedsføring på sociale medier" udgivet af Benevest - "Hold din computer i topform" udgivet af Benevest - "Spar tid & penge - skån miljøet" udgivet af Benevest - "Avanceret Word 2010" udgivet af Benevest - "Er din computer blevet langsom og sårbar over for hackere?" i serien "Effektive arbejdsværktøjer" udgivet af Benevest - "Webkommunikation 2008 - præcis og målrettet" i serien "Effektive arbejdsværktøjer" udgivet af Benevest - "Sælg mere med din e-butik" udgivet af Benevest - "Tving mig ikke til at tænke" i serien "Effektive arbejdsværktøjer" udgivet af Benevest Forlag - "Brug internettet på kontoret" i serien "Effektive arbejdsværktøjer" udgivet af Benevest - "Internettet i dagligdagen" i serien "Effektive arbejdsværktøjer." udgivet af Benevest - "Gør musen arbejdsløs" i serien "Effektive arbejdsværktøjer" udgivet af Benevest - "Hvordan er det nu, det er i Word 2003?" i serien "Effektive arbejdsværktøjer" udgivet af Benevest - "Projektskrivning med Word 2003" i serien "Effektive arbejdsværktøjer" udgivet af Benevest - "90´ernes sekretær" udgivet af Benevest

Bente Vestergaards bøger

Der er 16 tilgængelige bogudgivelser af Bente Vestergaard hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Bente Vestergaard bøger i flere formater. Vestergaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Vores liv med leddegigt er ingen dans på roser, men det er muligt at få et godt liv, hvis vi selv gør en aktiv indsats" af Bente Vestergaard

Det er muligt at købe Bente Vestergaards "Vores liv med leddegigt er ingen dans på roser, men det er muligt at få et godt liv, hvis vi selv gør en aktiv indsats" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Benevest, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Bente Vestergaard "Professionel webkommunikation"

Hos Bog & idé er "Professionel webkommunikation" tilgængelig som limryg. Endnu en af Bente Vestergaard skønne bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af BENEVEST.
Detaljer
Fulde navn:
Bente Vestergaard