Bog & idéBenthe Fogh Jensen

Bøger skrevet af Benthe Fogh Jensen

Læs mere om Benthe Fogh Jensen
2 produkter
2 produkter
Pit Stop #5, Task Book
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pit Stop #5, Task BookBente Fogh Jensen
287,96 DKK
Hæftet
(0)
Pit Stop #5, Task Book
Undervisning i sprogfag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Undervisning i sprogfagMaria Pia Pettersson
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Undervisning i sprogfag

Mere om Benthe Fogh Jensen

Hvis du mangler en bog af Benthe Fogh Jensen, har du et stort udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Jensen.
Bøgerne fra Benthe Fogh Jensen kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Pit Stop #5, Teacher's Guide/Web" i serien "Pit Stop" udgivet af Alinea - "Fremmedsprog - tysk og engelsk" udgivet af Klim¤i samarbejde med Læremiddel.dk - "Streetwise " i serien "Easy Street." udgivet af Alinea - "Streetwise" i serien "Easy Street." udgivet af Alinea

Benthe Fogh Jensens bøger

Benthe Fogh Jensen har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Benthe Fogh Jensen bøger i samtlige formater. Jensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Pit Stop #5, Teacher's Guide/Web" af Benthe Fogh Jensen

"Pit Stop #5, Teacher's Guide/Web" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Jensens serie "Pit Stop". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.

Benthe Fogh Jensen "Fremmedsprog - tysk og engelsk"

Det er muligt at købe Benthe Fogh Jensens "Fremmedsprog - tysk og engelsk" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim¤i samarbejde med Læremiddel.dk, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Benthe Fogh Jensen