Bog & idéBergur Rønne Moberg

Bøger skrevet af Bergur Rønne Moberg

Læs mere om Bergur Rønne Moberg
2 produkter
2 produkter
Resten i Vesten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Resten i VestenBergur Rønne Moberg
356,86 DKK
HARDBACK
(0)
Resten i Vesten
Litteraturens tilgange
BOEGERTILSTAERKPRIS
Litteraturens tilgangeJohannes Fibiger
539,96 DKK
Indbundet
(0)
Litteraturens tilgange

Mere om Bergur Rønne Moberg

Der findes en del bøger skrevet af Bergur Rønne Moberg tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Mobergs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Radierende felter" udgivet af Multivers - "Resten i Vesten" udgivet af Spring - "Perspektiver på Henrik Stangerup - og andre nordiske forfattere" udgivet af Beewolf Press

Mere om Bergur Rønne Mobergs bøger

Bergur Rønne Moberg har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Bergur Rønne Moberg bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Moberg er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Radierende felter" af Bergur Rønne Moberg

"Radierende felter" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Multivers, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Resten i Vesten" af Bergur Rønne Moberg

Hos Bog & idé er "Resten i Vesten" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Spring.
Detaljer
Fulde navn:
Bergur Rønne Moberg