Bog & idéBerit Brandth

Bøger skrevet af Berit Brandth

Læs mere om Berit Brandth
1 produkter
1 produkter
Fedrekvoten og den farsvennlige velferdsstaten
Fedrekvoten og den farsvennlige velferdsstatenBerit Brandth
609,95 DKK
Hæftet
(0)
Fedrekvoten og den farsvennlige velferdsstaten

Mere om Berit Brandth

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Berit Brandth. Det er "Fedrekvoten og den farsvennlige velferdsstaten". Den er publiceret af Universitetsforlaget på norsk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Berit Brandths "Fedrekvoten og den farsvennlige velferdsstaten"

Hos Bog & idé er "Fedrekvoten og den farsvennlige velferdsstaten" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Universitetsforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra Brandth, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Berit Brandth