Bog & idéBerit Eika

Bøger skrevet af Berit Eika

Læs mere om Berit Eika
1 produkter
1 produkter
Vejledning af læger under uddannelse
Vejledning af læger under uddannelseKirsten Hofgaard Lycke
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Vejledning af læger under uddannelse

Mere om Berit Eika

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Berit Eika. På listen nedenfor ser du de nyeste af Eikas bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af - - "Vejledning af læger under uddannelse" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Berit Eika

Du kan bestille to bøger af Berit Eika her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Berit Eika kommer i forskellige formater. Eikas bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Berit Eikas "Basisbog i medicin og kirurgi"

Det er muligt at købe Berit Eikas "Basisbog i medicin og kirurgi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af -.

Berit Eika "Vejledning af læger under uddannelse"

"Vejledning af læger under uddannelse" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Berit Eika