Bog & idéBerit Heir Bunkan

Bøger skrevet af Berit Heir Bunkan

Læs mere om Berit Heir Bunkan
2 produkter
2 produkter
Kropp, respirasjon og kroppsbilde
Kropp, respirasjon og kroppsbildeBerit Heir Bunkan
909,95 DKK
Hæftet
(0)
Kropp, respirasjon og kroppsbilde
Massage
BOEGERTILSTAERKPRIS
MassageBerit Heir Bunkan og Cathrine Mellbye Schultz
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Massage

Mere om Berit Heir Bunkan

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Berit Heir Bunkan. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bunkan.
Bøgerne fra Berit Heir Bunkan findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kropp, respirasjon og kroppsbilde" udgivet af Gyldendal akademisk - "Massage" udgivet af Gad - "Medisinsk massasje" udgivet af Gyldendal Norsk Forlag

Bøger af Berit Heir Bunkan

Du kan finde tre bøger af Berit Heir Bunkan her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Bunkan som hæftet. Bunkans bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Berit Heir Bunkans "Kropp, respirasjon og kroppsbilde"

"Kropp, respirasjon og kroppsbilde" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.

Berit Heir Bunkan "Massage"

Hos Bog & idé er "Massage" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gad, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Berit Heir Bunkan