Bog & idéBerit Hertz

Bøger skrevet af Berit Hertz

Læs mere om Berit Hertz
3 produkter
3 produkter
Mere anerkendelse i børnehøjde
Mere anerkendelse i børnehøjdeBerit Hertz
229,95 DKK
EBOG
(0)
Mere anerkendelse i børnehøjde
Anerkendelse i børnehøjde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anerkendelse i børnehøjdeKlaus Wilmann
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Anerkendelse i børnehøjde
Anerkendelse i børnehøjde
Anerkendelse i børnehøjdeBente Lynge
229,95 DKK
EBOG
(0)
Anerkendelse i børnehøjde

Mere om Berit Hertz

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Berit Hertz. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hertz' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anerkendelse i børnehøjde" i serien "Anerkendende pædagogik" udgivet af Dansk psykologisk Forlag - "Mere anerkendelse i børnehøjde" i serien "Anerkendende pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Mere anerkendelse i børnehøjde " i serien "Anerkendende pædagogik" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Bøger skrevet af Berit Hertz

Du kan bestille tre bøger af Berit Hertz her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Berit Hertz kommer i flere formater. Hertz' bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Dansk psykologisk Forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Anerkendelse i børnehøjde" af Berit Hertz

Det er muligt at købe Berit Hertz' "Anerkendelse i børnehøjde" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Hertz' serie "Anerkendende pædagogik". Det er Dansk psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Mere anerkendelse i børnehøjde" af Berit Hertz

Hos Bog & idé er "Mere anerkendelse i børnehøjde" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Mere anerkendelse i børnehøjde" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Anerkendende pædagogik". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Berit Hertz