Bog & idéBerit Hvalsøe

Bøger skrevet af Berit Hvalsøe

Læs mere om Berit Hvalsøe
1 produkter
1 produkter
Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykiatrisk og psykosocial rehabiliteringKim Jensen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering

Mere om Berit Hvalsøe

Hvis du søger en bog skrevet af Berit Hvalsøe, har du et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hvalsøe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering" udgivet af Gyldendal

Mere om Berit Hvalsøes bøger

Du kan bestille to bøger af Berit Hvalsøe her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Berit Hvalsøe bøger i forskellige formater. Bøgerne af Hvalsøe er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Berit Hvalsøes "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter"

Det er muligt at købe Berit Hvalsøes "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Berit Hvalsøe "Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering"

"Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Berit Hvalsøe