Bog & idéBerit Mus Christensen

Bøger skrevet af Berit Mus Christensen

Læs mere om Berit Mus Christensen
2 produkter
2 produkter
Med mig selv som redskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Med mig selv som redskabBerit Mus Christensen og Maja Nørgård Jacobsen
323,96 DKK
Hæftet
(1)
Med mig selv som redskab
Med mig selv som redskab
Med mig selv som redskabBerit Mus Christensen
459,95 DKK
EBOG
(1)
Med mig selv som redskab

Mere om Berit Mus Christensen

Der findes mange bøger fra Berit Mus Christensen til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Christensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Med mig selv som redskab" udgivet af Frydenlund - "Med mig selv som redskab" udgivet af Frydenlund

Mere om Berit Mus Christensens bøger

Du kan bestille to bøger af Berit Mus Christensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Berit Mus Christensen kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Frydenlund.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Med mig selv som redskab" af Berit Mus Christensen

Det er muligt at købe Berit Mus Christensens "Med mig selv som redskab" som ebog. "Med mig selv som redskab" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Med mig selv som redskab" af Berit Mus Christensen

"Med mig selv som redskab" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Berit Mus Christensen