Bog & idéBerit Pedersen Haa

Bøger skrevet af Berit Pedersen Haa

Læs mere om Berit Pedersen Haa
1 produkter
1 produkter
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Anja Semke
1539,95 DKK
Indbundet
(0)
Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)

Mere om Berit Pedersen Haa

Der findes flere bøger fra Berit Pedersen Haa tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Haa.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje " i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard - "Sundhedsvæsenet i et konstruktivistisk perspektiv" udgivet af Unge Pædagoger

Bøger skrevet af Berit Pedersen Haa

Berit Pedersen Haa har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Berit Pedersen Haa bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Haa inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Berit Pedersen Haas "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II"

Hos Bog & idé er "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Sosuserien¤SSA". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Sygepleje" af Berit Pedersen Haa

"Sygepleje" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "Sosuserien". Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Berit Pedersen Haa