Bog & idéBerit Riis Langdahl

Bøger skrevet af Berit Riis Langdahl

Læs mere om Berit Riis Langdahl
1 produkter
1 produkter
KRYDSFELT
BOEGERTILSTAERKPRIS
KRYDSFELTBerit Riis Langdahl
548,96 DKK
Hæftet
(1)
KRYDSFELT

Mere om Berit Riis Langdahl

Hvis du søger en bog skrevet af Berit Riis Langdahl, ser du et bredt sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Langdahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Litteraturens perioder" udgivet af Gyldendal - "KRYDSFELT" i serien "Krydsfelt" udgivet af Systime - "Talen " i serien "Genrer i dansk" udgivet af Gyldendal - "Essayet" i serien "Genrer i dansk" udgivet af Gyldendal - "Litteraturens perioder" i serien "Gyldendals gymnasiale opslagsbøger" udgivet af Gyldendal - "KRYDSFELT" udgivet af Gyldendal - "KRYDSFELT" udgivet af Gyldendal

Berit Riis Langdahls bøger

Berit Riis Langdahl har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Langdahls bøger fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Langdahl skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Berit Riis Langdahls "Litteraturens perioder"

"Litteraturens perioder" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"KRYDSFELT" af Berit Riis Langdahl

Det er muligt at købe Berit Riis Langdahls "KRYDSFELT" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Krydsfelt". Det er Systime, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Berit Riis Langdahl