Bog & idéBerit Schiøttz-Christensen

Bøger skrevet af Berit Schiøttz-Christensen

Læs mere om Berit Schiøttz-Christensen
2 produkter
2 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Klinisk reumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
611,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi

Mere om Berit Schiøttz-Christensen

Der findes en del bøger af Berit Schiøttz-Christensen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Schiøttz-Christensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi" i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal

Berit Schiøttz-Christensens bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Berit Schiøttz-Christensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Berit Schiøttz-Christensen kommer i udvalgte formater. Schiøttz-Christensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Berit Schiøttz-Christensens "Klinisk reumatologi"

"Klinisk reumatologi" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Berit Schiøttz-Christensen "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" er til salg som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Berit Schiøttz-Christensen