Bog & idéBernard E. Jensen

Bøger skrevet af Bernard E. Jensen

Læs mere om Bernard E. Jensen
1 produkter
1 produkter
Historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
HistorieBernard Eric Jensen
190,86 DKK
Hæftet
(1)
Historie

Mere om Bernard E. Jensen

Bernard E. Jensen har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Historie" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Historie" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Bernard E. Jensen

Der er to tilgængelige udgivelser af Bernard E. Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Bernard E. Jensen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Historie" af Bernard E. Jensen

"Historie" er tilgængelig online som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Jensen, kan du godt glæde dig. Bogen er med i serien "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Historie" af Bernard E. Jensen

Det er muligt at købe Bernard E. Jensens "Historie" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Jensens serie "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bernard E. Jensen