Bog & idéBernard Quiriny

Bøger skrevet af Bernard Quiriny

Læs mere om Bernard Quiriny
1 produkter
1 produkter
Drabelige fortællinger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Drabelige fortællingerBernard Quiriny
248,96 DKK
Hæftet
(2)
Drabelige fortællinger

Mere om Bernard Quiriny

Du kan kun finde en enkelt bog af Bernard Quiriny her hos Bog & idé. Det er "Drabelige fortællinger". Den er udgivet af Den Franske Bogcafés Forlag på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bernard Quirinys "Drabelige fortællinger"

Det er muligt at købe Bernard Quirinys "Drabelige fortællinger" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Den Franske Bogcafés Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Bernard Quiriny fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bernard Quiriny