Bog & idéBernardo Atxaga

Bøger skrevet af Bernardo Atxaga

Læs mere om Bernardo Atxaga
3 produkter
3 produkter
Shola y los leones
Shola y los leonesBernardo Atxaga
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Shola y los leones
Dage i Nevada
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dage i NevadaBernardo Atxaga
307,06 DKK
Hæftet
(0)
Dage i Nevada
Huse og gravsteder
Huse og gravstederBernardo Atxaga
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Huse og gravsteder

Mere om Bernardo Atxaga

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger skrevet af Bernardo Atxaga. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Atxaga.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Bernardo Atxagas bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Shola y los leones" udgivet af SAGA Egmont - "Ene mand" udgivet af Samleren - "Syv huse i Frankrig" udgivet af Møller - "Syv huse i Frankrig" udgivet af Møller - "Obabakoak " udgivet af Samlerens Bogklub

Bernardo Atxagas bøger

Bernardo Atxaga har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Atxagas bøger kommer i et udvalg af formater. Atxagas bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bernardo Atxagas "Shola y los leones"

"Shola y los leones" findes på den digitale boghylde som lydbog. Med Bernardo Atxagas "Shola y los leones" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.

Bernardo Atxaga "Ene mand"

Det er muligt at købe Bernardo Atxagas "Ene mand" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samleren.
Detaljer
Fulde navn:
Bernardo Atxaga