Bog & idéBernhard Gomard

Bøger skrevet af Bernhard Gomard

Læs mere om Bernhard Gomard
7 produkter
7 produkter
International købelov (CISG) med kommentarer
International købelov (CISG)Bernhard Gomard
979,95 DKK
EBOG
(0)
International købelov (CISG)
Civilprocessen
BOEGERTILSTAERKPRIS
CivilprocessenMichael Kistrup
2114,96 DKK
Hardback
(0)
Civilprocessen
Obligationsret
ObligationsretBernhard Gomard
679,95 DKK
EBOG
(0)
Obligationsret
Kapitalselskaber og erhvervsdrivende fonde
Kapitalselskaber og erhvervsdrivende fondeBernhard Gomard
760,00 DKK
PDF
(0)
Kapitalselskaber og erhvervsdrivende fonde
Obligationsret 4. del
BOEGERTILSTAERKPRIS
Obligationsret 4. delBernhard Gomard
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Obligationsret 4. del
Obligationsret
Obligationsret 4. delBernhard Gomard
219,95 DKK
EBOG
(0)
Obligationsret 4. del
Moderne Erstatningsret
Moderne ErstatningsretBernhard Gomard
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Moderne Erstatningsret

Mere om Bernhard Gomard

Bernhard Gomard har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gomard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Civilprocessen" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Civilprocessen " udgivet af Gad - "Obligationsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Obligationsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "International købelov (CISG) med kommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kapitalselskaber og erhvervsdrivende fonde" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Almindelig kontraktsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kapitalselskaber" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Obligationsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Obligationsret 1. del" udgivet af Djøf Forlag - "Almindelig kontraktsret" udgivet af Djøf Forlag - "Kapitalselskaber og erhvervsdrivende fonde" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "International købelov (CISG) med kommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Civilprocessen" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Kapitalselskaber - aktie- og anpartsselskaber" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Almindelig kontraktsret" udgivet af DJØF - "Moderne erstatningsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Obligationsret " udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Obligationsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bernhard Gomards bøger

Du kan finde 19 bøger af Bernhard Gomard her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Gomards bøger kommer i samtlige formater. Gomards bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bernhard Gomards "Civilprocessen"

Hos Bog & idé er "Civilprocessen" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.

"Civilprocessen " af Bernhard Gomard

Hos Bog & idé er "Civilprocessen " tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gad, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bernhard Gomard