Bog & idéBernhard Weidle

Bøger skrevet af Bernhard Weidle

Læs mere om Bernhard Weidle
2 produkter
2 produkter
Behandling af børn og unge med OCD
Behandling af børn og unge med OCDPer Hove Thomsen og Bernhard Weidle (red.)
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Behandling af børn og unge med OCD
Tics, grimasser og sære ord
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tics, grimasser og sære ordBernhard Weidle
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Tics, grimasser og sære ord

Mere om Bernhard Weidle

Der er flere forskellige bøger skrevet af Bernhard Weidle til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Weidle.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Behandling af børn og unge med OCD" udgivet af Gyldendal - "Tics, grimasser og sære ord" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger skrevet af Bernhard Weidle

Der er to tilgængelige udgivelser af Bernhard Weidle hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Weidle som hæftet. Weidles bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Behandling af børn og unge med OCD" af Bernhard Weidle

Det er muligt at købe Bernhard Weidles "Behandling af børn og unge med OCD" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Tics, grimasser og sære ord" af Bernhard Weidle

Hos Bog & idé er "Tics, grimasser og sære ord" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bernhard Weidle