Bog & idéBernt Brendemoen

Bøger skrevet af Bernt Brendemoen

Læs mere om Bernt Brendemoen
1 produkter
1 produkter
Tyrkisk-norsk ordbok = Türkce-norvecce sözlük
Tyrkisk-norsk ordbok = Türkce-norvecce sözlüko&#287
559,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Tyrkisk-norsk ordbok = Türkce-norvecce sözlük

Mere om Bernt Brendemoen

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Bernt Brendemoen. Bogen har titlen "Tyrkisk-norsk ordbok = Türkce-norvecce sözlük". Det er Sypress forlag, der har publiceret den på flere sprog.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tyrkisk-norsk ordbok = Türkce-norvecce sözlük" af Bernt Brendemoen

Det er muligt at købe Bernt Brendemoens "Tyrkisk-norsk ordbok = Türkce-norvecce sözlük" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Sypress forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på flere sprog.

Endnu en af Bernt Brendemoen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bernt Brendemoen