Bog & idéBerta Geissmar

Bøger skrevet af Berta Geissmar

Læs mere om Berta Geissmar
1 produkter
1 produkter
To verdeners musik. Erindringer
To verdeners musik. ErindringerBerta Geissmar
79,95 DKK
EBOG
(0)
To verdeners musik. Erindringer

Mere om Berta Geissmar

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Berta Geissmar. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Geissmar.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "To verdeners musik. Erindringer" udgivet af Saga - "To verdeners musik. Erindringer" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Berta Geissmar

Du kan købe to bøger af Berta Geissmar her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Berta Geissmar fås i samtlige formater. Bøgerne af Geissmar er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"To verdeners musik. Erindringer" af Berta Geissmar

Hos Bog & idé er "To verdeners musik. Erindringer" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"To verdeners musik. Erindringer" af Berta Geissmar

"To verdeners musik. Erindringer" kan købes online som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "To verdeners musik. Erindringer" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Berta Geissmar