Bog & idéBertel Heurlin

Bøger skrevet af Bertel Heurlin

Læs mere om Bertel Heurlin
1 produkter
1 produkter
Krig og fred i det 21. århundrede
Krig og fred i det 21. århundredeBertel Heurlin
287,95 DKK
PDF
(0)
Krig og fred i det 21. århundrede

Mere om Bertel Heurlin

Der er mange bøger af Bertel Heurlin tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Heurlins bogudgivelser.
Bøgerne fra Bertel Heurlin udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Forskningsrapport. Tysk sikkerhedspolitik" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Nye sikkerhedsvilkår" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Federal conceptions in Denmark" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Ex-Jugoslavien i et internationalt og et transatlantisk perspektiv" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Fred - med eller uden våben? " i serien "Viden om" udgivet af Grafisk - "Arbejdspapir. Økonomisk og politisk integration i Europa" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. Danmark, Norden og Baltikum" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Arbejdspapir. The United States, the Soviet Union and the transformation of Europe 1989-91" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Krig og fred i det 21. århundrede" udgivet af Samfundslitteratur - "Kinas sikkerhedspolitik" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kriser, politik og forvaltning" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal - "Riget, magten og militæret" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Security problems in the new Europe" udgivet af Copenhagen Political Studies Press - "Nationen eller Verden?" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Bertel Heurlin

Du kan købe 14 bøger af Bertel Heurlin her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Bertel Heurlin bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Heurlin lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Forskningsrapport. Tysk sikkerhedspolitik" af Bertel Heurlin

Det er muligt at købe Bertel Heurlins "Forskningsrapport. Tysk sikkerhedspolitik" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Institut for Statskundskab, Københavns Universitet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Bertel Heurlin "Arbejdspapir. Nye sikkerhedsvilkår"

Det er muligt at købe Bertel Heurlins "Arbejdspapir. Nye sikkerhedsvilkår" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Institut for Statskundskab, Københavns Universitet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Bertel Heurlin