Bog & idéBertelsen & Schwerdfeger

Bøger skrevet af Bertelsen & Schwerdfeger

Læs mere om Bertelsen & Schwerdfeger
3 produkter
3 produkter
Fjernsstyring
BOEGERTILSTAERKPRIS
FjernsstyringBertelsen & Schwerdfeger
207,46 DKK
Hæftet
(8)
Fjernsstyring
Trojanske Heste
BOEGERTILSTAERKPRIS
Trojanske HesteBertelsen & Schwerdfeger
207,46 DKK
Hæftet
(2)
Trojanske Heste
Kritisk masse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kritisk masseBertelsen & Schwerdfeger
207,46 DKK
Hæftet
(2)
Kritisk masse

Mere om Bertelsen & Schwerdfeger

Hvis du leder efter en bog af Bertelsen & Schwerdfeger, har du et bredt udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Schwerdfegers seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kritisk Masse" i serien "Brix-trilogien" udgivet af Ørnens Forlag - "Trojanske Heste" i serien "Brix-trilogien" udgivet af Ørnens Forlag - "Fjernstyring " i serien "Brix-trilogien" udgivet af Ørnens Forlag - "Trojanske heste" udgivet af EgoLibris - "Fjernstyring" udgivet af EgoLibris - "Er du ramt af stress?" udgivet af Egolibris - "Er du ramt af stress?" udgivet af EgoLibris - "Er du ramt af stress?" udgivet af Indblik - "Fjernstyring" udgivet af Skriveforlaget - "Er du ramt af stress?" udgivet af Indblik

Bertelsen & Schwerdfegers bøger

Der er ti tilgængelige udgivelser af Bertelsen & Schwerdfeger hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Bertelsen & Schwerdfeger bøger i flere formater. Bøgerne af Schwerdfeger er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kritisk Masse" af Bertelsen & Schwerdfeger

"Kritisk Masse" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Schwerdfegers serie "Brix-trilogien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ørnens Forlag.

"Trojanske Heste" af Bertelsen & Schwerdfeger

Hos Bog & idé er "Trojanske Heste" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Brix-trilogien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ørnens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Bertelsen & Schwerdfeger