Bog & idéBertrand Russel

Bøger skrevet af Bertrand Russel

Læs mere om Bertrand Russel
1 produkter
1 produkter
Hyldest til lediggang
Hyldest til lediggangBertrand Russel
149,95 DKK
Paperback
(1)
Hyldest til lediggang

Mere om Bertrand Russel

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Bertrand Russel. På listen nedenfor finder du Russels nyeste bøger.
Bøgerne fra Bertrand Russel tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Unpopuläre Betrachtungen" udgivet af SAGA Egmont - "Hvorfor jeg ikke er kristen" udgivet af Bindslev - "Hyldest til lediggang" udgivet af ATLAS - "Hvorfor jeg ikke er kristen" udgivet af Bindslev

Bøger af Bertrand Russel

Der er fire tilgængelige udgivelser af Bertrand Russel hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Bertrand Russel kommer i forskellige formater. Bøgerne af Russel er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Unpopuläre Betrachtungen" af Bertrand Russel

"Unpopuläre Betrachtungen" er tilgængelig online som lydbog. Du kan desuden altid have "Unpopuläre Betrachtungen" af Bertrand Russel med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

"Hvorfor jeg ikke er kristen" af Bertrand Russel

Det er muligt at købe Bertrand Russels "Hvorfor jeg ikke er kristen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bindslev.
Detaljer
Fulde navn:
Bertrand Russel