Bog & idéBeth Lilja Pedersen

Bøger skrevet af Beth Lilja Pedersen

Læs mere om Beth Lilja Pedersen
0 produkter

Mere om Beth Lilja Pedersen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Beth Lilja Pedersen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Pedersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Patientsikkerhed" udgivet af - - "Sygehusledelse" udgivet af - - "Læge og leder" udgivet af HansReitzels - "Patientsikkerhed" udgivet af Munksgaards Bogklubber - "Læge og leder" udgivet af Munksgaard - "Kirurgi" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Beth Lilja Pedersen

Du kan købe seks bøger af Beth Lilja Pedersen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Beth Lilja Pedersen bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Pedersen opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Patientsikkerhed" af Beth Lilja Pedersen

Det er muligt at købe Beth Lilja Pedersens "Patientsikkerhed" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er -, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sygehusledelse" af Beth Lilja Pedersen

"Sygehusledelse" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er -, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Beth Lilja Pedersen