Bog & idéBethan James

Bøger skrevet af Bethan James

Læs mere om Bethan James
3 produkter
3 produkter
Jesus og disciplenes Påske
Jesus og disciplenes PåskeBethan James
29,95 DKK
Hæftet
(0)
Jesus og disciplenes Påske
Noa og dyrene i den store ark
Noa og dyrene i den store arkBethan James
29,95 DKK
Hæftet
(0)
Noa og dyrene i den store ark
Historien om Jesus
Historien om JesusBethan James
39,95 DKK
Hæftet
(0)
Historien om Jesus

Mere om Bethan James

Hvis du leder efter en bog fra Bethan James, ser du et stort sortiment online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har James' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Noa og dyrene i den store ark" udgivet af Pastoral-Centret - "Jesus og disciplenes Påske" udgivet af Pastoral-Centret - "Historien om Jesus" udgivet af Pastoral-Centret - "Gud er stor!" udgivet af Lohse - "Gud skabte mig" udgivet af Lohse - "Mere sjov med Bibelen" udgivet af Unitas Forlag - "Julens stjerne" udgivet af Alfa - "Hvem er Gud?" udgivet af Lohse - "Hvem er Jesus?" udgivet af Lohse - "Jesus er god!" udgivet af Lohse - "Sjov med Bibelen" udgivet af Unitas

Mere om Bethan James' bøger

Du kan købe 11 bøger af Bethan James her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Bethan James kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af James er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Noa og dyrene i den store ark" af Bethan James

Det er muligt at købe Bethan James' "Noa og dyrene i den store ark" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Pastoral-Centret, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Bethan James "Jesus og disciplenes Påske"

Det er muligt at købe Bethan James' "Jesus og disciplenes Påske" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Pastoral-Centret.
Detaljer
Fulde navn:
Bethan James