Bog & idéBetina Lykke Bergmann

Bøger skrevet af Betina Lykke Bergmann

Læs mere om Betina Lykke Bergmann
1 produkter
1 produkter
Socialt arbejde med børn, unge og familier
Socialt arbejde med børn, unge og familierLisbet Ravn Højbjerg
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialt arbejde med børn, unge og familier

Mere om Betina Lykke Bergmann

Betina Lykke Bergmann har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bergmanns nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialt arbejde med børn, unge og familier (i-bog)" udgivet af HansReitzels - "Socialt arbejde med børn, unge og familier" udgivet af Gyldendal

Bøger af Betina Lykke Bergmann

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Betina Lykke Bergmann hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Betina Lykke Bergmann fås i forskellige formater. Bergmanns bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Betina Lykke Bergmanns "Socialt arbejde med børn, unge og familier (i-bog)"

Hos Bog & idé er "Socialt arbejde med børn, unge og familier (i-bog)" tilgængelig som i-bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Betina Lykke Bergmann. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Betina Lykke Bergmann "Socialt arbejde med børn, unge og familier"

Hos Bog & idé er "Socialt arbejde med børn, unge og familier" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Betina Lykke Bergmann