Bog & idéBetina Wolfgang Rennison

Bøger skrevet af Betina Wolfgang Rennison

Læs mere om Betina Wolfgang Rennison
4 produkter
4 produkter
Ledelsens genealogi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelsens genealogiBetina W. Rennison
80,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelsens genealogi
Klassisk og moderne organisationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne organisationsteoriAnnemette Kjærgaard
521,96 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne organisationsteori
Ledelse af ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse af ledelseAnette Tordengaard Jellesen
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse af ledelse
Knæk kønnets koder
Knæk kønnets koderBetina W. Rennison
49,95 DKK
e-bog
(0)
Knæk kønnets koder

Mere om Betina Wolfgang Rennison

Der findes mange bøger fra Betina Wolfgang Rennison til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rennisons udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kampen om integrationen" udgivet af HansReitzels - "Den kritiske leder" udgivet af Dafolo - "Polyfonisk lønkommunikation " i serien "Organiseret kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Performativt lederskab i en diskursiv (u)orden" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Ledelsens genealogi" udgivet af Samfundslitteratur - "Knæk kønnets koder" udgivet af Gyldendal Business - "Ledelse af ledelse" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne organisationsteori" udgivet af Gyldendal - "Knæk kønnets koder" udgivet af Gyldendal Business - "Ledelsens genealogi" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Betina Wolfgang Rennison

Der er ti tilgængelige bogudgivelser af Betina Wolfgang Rennison hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Rennisons bøger fås i udvalgte formater. Rennison har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Betina Wolfgang Rennisons "Kampen om integrationen"

Hos Bog & idé er "Kampen om integrationen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Den kritiske leder" af Betina Wolfgang Rennison

Hos Bog & idé er "Den kritiske leder" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Betina Wolfgang Rennison