Bog & idéBettina Andersen

Bøger skrevet af Bettina Andersen

Læs mere om Bettina Andersen
3 produkter
3 produkter
Billeder i patchwork og broderi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Billeder i patchwork og broderi Bettina Andersen
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Billeder i patchwork og broderi
Berusende Broderi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Berusende BroderiBettina Andersen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Berusende Broderi
Broderi på Broderi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Broderi på BroderiBettina Andersen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Broderi på Broderi

Mere om Bettina Andersen

Der er flere forskellige bøger fra Bettina Andersen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Broderi... Sting for sting for sting" udgivet af Brodøsens Forlag - "Broderi på Broderi" udgivet af Brodøsens Forlag - "Berusende Broderi" udgivet af Brodøsens Forlag - "Historier til drenge [TØSER INGEN ADGANG]" i serien "Historier til drenge" udgivet af Tellerup A/S - "Broderi - naturligvis" udgivet af Hovedland - "Billeder i patchwork og broderi " i serien "Hovedland kunst og håndværk." udgivet af Hovedland

Bøger af Bettina Andersen

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Bettina Andersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Andersens bøger fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Andersen publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bettina Andersens "Broderi... Sting for sting for sting"

Hos Bog & idé er "Broderi... Sting for sting for sting" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Brodøsens Forlag.

Bettina Andersen "Broderi på Broderi"

Hos Bog & idé er "Broderi på Broderi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Brodøsens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bettina Andersen