Bog & idéBettina S. Husebø

Bøger skrevet af Bettina S. Husebø

Læs mere om Bettina S. Husebø
1 produkter
1 produkter
Eldreboken : diagnoser og behandling
Eldreboken : diagnoser og behandlingBettina S. Husebø
919,95 DKK
Hæftet
(0)
Eldreboken : diagnoser og behandling

Mere om Bettina S. Husebø

Du kan kun købe en enkelt bog af Bettina S. Husebø her hos Bog & idé. Det er "Eldreboken : diagnoser og behandling". Det er Fagbokforlaget, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bettina S. Husebøs "Eldreboken : diagnoser og behandling"

"Eldreboken : diagnoser og behandling" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra Husebø, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Bettina S. Husebø