Bog & idéBettina Spang & Jens Vedsted-Hansen

Bøger skrevet af Bettina Spang & Jens Vedsted-Hansen

Læs mere om Bettina Spang & Jens Vedsted-Hansen
1 produkter
1 produkter
Udlændingeret - studieudgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udlændingeret - studieudgaveBjørn Dilou Jacobsen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Udlændingeret - studieudgave

Mere om Bettina Spang & Jens Vedsted-Hansen

Der er bare én bog af Bettina Spang & Jens Vedsted-Hansen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Udlændingeret - studieudgave". Det er Djøf Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Udlændingeret - studieudgave" af Bettina Spang & Jens Vedsted-Hansen

"Udlændingeret - studieudgave" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Bettina Spang & Jens Vedsted-Hansen