Bog & idéBettina Tammaro

Bøger skrevet af Bettina Tammaro

Læs mere om Bettina Tammaro
1 produkter
1 produkter
Lev, for helvede
STREAM
Lev, for helvedeBettina Tammaro
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Lev, for helvede

Mere om Bettina Tammaro

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Bettina Tammaro. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Tammaro.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lev, for helvede" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lev, for helvede!" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bettina Tammaros bøger

Bettina Tammaro har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Bettina Tammaro fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Tammaro er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lev, for helvede" af Bettina Tammaro

Hos Bog & idé er "Lev, for helvede" tilgængelig som lydbog. Med Bettina Tammaros "Lev, for helvede" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Bettina Tammaro "Lev, for helvede!"

Hos Bog & idé er "Lev, for helvede!" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Bettina Tammaro