Bog & idéBetty Barnden

Bøger skrevet af Betty Barnden

Læs mere om Betty Barnden
2 produkter
2 produkter
Hæklerens store teknik- og mønsterbog
Hæklerens store teknik- og mønsterbogJan Eaton
229,95 DKK
Paperback
(0)
Hæklerens store teknik- og mønsterbog
Hæklerens mønsterhåndbog
Hæklerens mønsterhåndbogBetty Barnden
279,95 DKK
Hardback
(0)
Hæklerens mønsterhåndbog

Mere om Betty Barnden

Hvis du leder efter en bog af Betty Barnden, finder du et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Barnden.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hæklerens mønsterhåndbog" udgivet af Turbine - "Broderihåndbogen" udgivet af Møntergården - "Håndbog i strikning" udgivet af Turbine

Bøger af Betty Barnden

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Betty Barnden hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Barndens bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Barnden er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hæklerens mønsterhåndbog" af Betty Barnden

"Hæklerens mønsterhåndbog" findes på den digitale boghylde som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Betty Barnden "Broderihåndbogen"

"Broderihåndbogen" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Møntergården.
Detaljer
Fulde navn:
Betty Barnden