Bog & idéBeverley Naidoo

Bøger skrevet af Beverley Naidoo

Læs mere om Beverley Naidoo
1 produkter
1 produkter
Æsops fabler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Æsops fablerBeverley Naidoo
74,66 DKK
Indbundet
(0)
Æsops fabler

Mere om Beverley Naidoo

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger fra Beverley Naidoo. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Naidoo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Antifanter på taket" udgivet af Hjulet - "Et spind af løgne" udgivet af Thorup - "Æsops fabler" udgivet af Hjulet

Mere om Beverley Naidoos bøger

Beverley Naidoo har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Naidoo som indbundet. Bøgerne af Naidoo er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Antifanter på taket" af Beverley Naidoo

"Antifanter på taket" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hjulet.

Beverley Naidoo "Et spind af løgne"

"Et spind af løgne" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Thorup.
Detaljer
Fulde navn:
Beverley Naidoo