Bog & idéBeverly Swerling

Bøger skrevet af Beverly Swerling

Læs mere om Beverly Swerling
2 produkter
2 produkter
Drømmen om et nyt liv 1
STREAM
Drømmen om et nyt liv 1Beverly Swerling
139,95 DKK
Lydbog
(1)
Drømmen om et nyt liv 1
Drømmen om et nyt liv 2
STREAM
Drømmen om et nyt liv 2Beverly Swerling
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Drømmen om et nyt liv 2

Mere om Beverly Swerling

Der er flere bøger fra Beverly Swerling tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Swerling.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drømmen om et nyt liv 2" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Drømmen om et nyt liv 1" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Beverly Swerlings bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Beverly Swerling hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Swerlings bøger fås kun som lydbog. Swerlings bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Beverly Swerlings "Drømmen om et nyt liv 2"

Det er muligt at købe Beverly Swerlings "Drømmen om et nyt liv 2" som lydbog. Med Beverly Swerlings "Drømmen om et nyt liv 2" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Drømmen om et nyt liv 1" af Beverly Swerling

Det er muligt at købe Beverly Swerlings "Drømmen om et nyt liv 1" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Drømmen om et nyt liv 1" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Beverly Swerling