Bog & idéBex Band

Bøger skrevet af Bex Band

Læs mere om Bex Band
1 produkter
1 produkter
Three Stripes South: The 1000km thru-hike that inspired the Love Her Wild women's adventure community
Three Stripes South: The 1000km thru-hike that inspired the Love Her Wild women's adventure communityBex Band
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Three Stripes South: The 1000km thru-hike that inspired the Love Her Wild women's adventure community

Mere om Bex Band

Du kan kun finde en enkelt bog af Bex Band her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Three Stripes South: The 1000km thru-hike that inspired the Love Her Wild women's adventure community". Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret den på engelsk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bex Bands "Three Stripes South: The 1000km thru-hike that inspired the Love Her Wild women's adventure community"

"Three Stripes South: The 1000km thru-hike that inspired the Love Her Wild women's adventure community" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Bex Band fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bex Band