Bog & idéBhante Henepola Gunaratana

Bøger skrevet af Bhante Henepola Gunaratana

Læs mere om Bhante Henepola Gunaratana
0 produkter

Mere om Bhante Henepola Gunaratana

Bhante Henepola Gunaratana har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Gunaratana.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk mindfulness" udgivet af Don Max - "Klassisk mindfulness" udgivet af Don Max

Bøger af Bhante Henepola Gunaratana

Bhante Henepola Gunaratana har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Bhante Henepola Gunaratana bøger i forskellige formater. Gunaratanas bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Don Max.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klassisk mindfulness" af Bhante Henepola Gunaratana

"Klassisk mindfulness" kan købes online som e-bog. "Klassisk mindfulness" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Don Max.

Bhante Henepola Gunaratana "Klassisk mindfulness"

Det er muligt at købe Bhante Henepola Gunaratanas "Klassisk mindfulness" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Don Max, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bhante Henepola Gunaratana