Bog & idéBianca Munkebo Christiansen

Bøger skrevet af Bianca Munkebo Christiansen

Læs mere om Bianca Munkebo Christiansen
1 produkter
1 produkter
Fri af angst
Fri af angstBarbara Hoff Esbjørn
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Fri af angst

Mere om Bianca Munkebo Christiansen

Der findes flere bøger fra Bianca Munkebo Christiansen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fri af angst. En forældrehåndbog" i serien "Ej serie" udgivet af Akademisk Forlag - "Fri af angst" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Bianca Munkebo Christiansens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Bianca Munkebo Christiansen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Bianca Munkebo Christiansen fås i forskellige formater. Christiansens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Akademisk Forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bianca Munkebo Christiansens "Fri af angst. En forældrehåndbog"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Bianca Munkebo Christiansen. Bogen er med i serien "Ej serie". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

"Fri af angst" af Bianca Munkebo Christiansen

Det er muligt at købe Bianca Munkebo Christiansens "Fri af angst" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bianca Munkebo Christiansen