Bog & idéBill Stott

Bøger skrevet af Bill Stott

Læs mere om Bill Stott
2 produkter
2 produkter
Den lille stygge om katte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille stygge om katte Bill Stott
41,46 DKK
Hæftet
(0)
Den lille stygge om katte
Den lille stygge om haven
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille stygge om haven Bill Stott
41,46 DKK
Hæftet
(0)
Den lille stygge om haven

Mere om Bill Stott

Der er flere bøger skrevet af Bill Stott på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Stott.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den lille stygge om katte " i serien "Den lille stygge om -" udgivet af Wisby & Wilkens - "Den lille stygge om haven " i serien "Den lille stygge om -" udgivet af Wisby

Bøger skrevet af Bill Stott

Bill Stott har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Stott som hæftet. Bøgerne af Stott er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den lille stygge om katte " af Bill Stott

Hos Bog & idé er "Den lille stygge om katte " tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Den lille stygge om -". Det er Wisby & Wilkens, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Den lille stygge om haven " af Bill Stott

Hos Bog & idé er "Den lille stygge om haven " tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Stotts serie "Den lille stygge om -". Det er Wisby, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bill Stott