Bog & idéBille Bille

Bøger skrevet af Bille Bille

Læs mere om Bille Bille
3 produkter
3 produkter
Gudindens sidste offer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gudindens sidste offerBille Bille
99,56 DKK
Hæftet
(0)
Gudindens sidste offer
I ond tro
BOEGERTILSTAERKPRIS
I ond troBille Bille
99,56 DKK
Hæftet
(1)
I ond tro
Nattens gerning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nattens gerningBille Bille
99,56 DKK
Hæftet
(6)
Nattens gerning

Mere om Bille Bille

Der findes forskellige bøger af Bille Bille til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bille.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nattens gerning" i serien "En Thea Vind-krimi" udgivet af Umlaut - "I ond tro" i serien "En Thea Vind-krimi" udgivet af Umlaut - "Gudindens sidste offer " i serien "En Thea Vind-krimi" udgivet af Umlaut

Bøger skrevet af Bille Bille

Der er tre tilgængelige udgivelser af Bille Bille hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Bille kommer blot som hæftet. Billes bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Umlaut.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bille Billes "Nattens gerning"

Det er muligt at købe Bille Billes "Nattens gerning" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "En Thea Vind-krimi". Det er Umlaut, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"I ond tro" af Bille Bille

Det er muligt at købe Bille Billes "I ond tro" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "En Thea Vind-krimi". Det er Umlaut, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bille Bille