Bog & idéBirger Axen

Bøger skrevet af Birger Axen

Læs mere om Birger Axen
2 produkter
2 produkter
Engelsk grammatik med synonymer
Engelsk grammatik med synonymerKirsten Haaning
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Engelsk grammatik med synonymer
From Dompas to Democracy
BOEGERTILSTAERKPRIS
From Dompas to DemocracyBirger Axen
377,96 DKK
Hæftet
(0)
From Dompas to Democracy

Mere om Birger Axen

Der findes mange bøger skrevet af Birger Axen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Axen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "From Dompas to Democracy" udgivet af Gyldendal - "Engelsk grammatik med synonymer" udgivet af Gyldendal - "Engelsk grammatik med synonymer" udgivet af Systime

Birger Axens bøger

Birger Axen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Axen fås kun som hæftet. Bøgerne af Axen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"From Dompas to Democracy" af Birger Axen

"From Dompas to Democracy" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Birger Axen "Engelsk grammatik med synonymer"

Det er muligt at købe Birger Axens "Engelsk grammatik med synonymer" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Birger Axen