Bog & idéBirger Berge

Bøger skrevet af Birger Berge

Læs mere om Birger Berge
1 produkter
1 produkter
Nordisk Mønsterstrikk
Nordisk MønsterstrikkBirger Berge
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Nordisk Mønsterstrikk

Mere om Birger Berge

Der findes forskellige bøger fra Birger Berge tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Berges seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Birger Berge kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Moderne tradisjonsstrikk" udgivet af Cappelen Damm - "Norsk strikkedesign : strikk din favorit" udgivet af Cappelen Damm

Birger Berges bøger

Der er to tilgængelige bøger af Birger Berge hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Berge fås kun som indbundet. Berges bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Cappelen Damm.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Moderne tradisjonsstrikk" af Birger Berge

Det er muligt at købe Birger Berges "Moderne tradisjonsstrikk" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Cappelen Damm, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på nynorsk.

"Norsk strikkedesign : strikk din favorit" af Birger Berge

"Norsk strikkedesign : strikk din favorit" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Cappelen Damm.
Detaljer
Fulde navn:
Birger Berge