Bog & idéBirger Lohse

Bøger skrevet af Birger Lohse

Læs mere om Birger Lohse
1 produkter
1 produkter
Elementær Portugisisk Grammatik
Elementær Portugisisk GrammatikBirger Lohse
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Elementær Portugisisk Grammatik

Mere om Birger Lohse

Du kan kun bestille en enkelt bog af Birger Lohse her hos Bog & idé. Bogen hedder "Elementær Portugisisk Grammatik". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk. "Elementær Portugisisk Grammatik" er desuden udgivet i serien "Munksgaards sprogserie".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Elementær Portugisisk Grammatik" af Birger Lohse

Hos Bog & idé er "Elementær Portugisisk Grammatik" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Munksgaards sprogserie". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Birger Lohse skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Birger Lohse