Bog & idéBirger Pedersen

Bøger skrevet af Birger Pedersen

Læs mere om Birger Pedersen
1 produkter
1 produkter
Lydrette ord
Lydrette ordBirger Pedersen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Lydrette ord

Mere om Birger Pedersen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Birger Pedersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Pedersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bornholmerne" udgivet af Logos - "Lydrette ord" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Den syvende basun " i serien "Logos-studie" udgivet af Logos - "Den syvende basun" udgivet af LogosMedia - "Aftryk" udgivet af Logos Media - "Lydrette ord i det danske sprog" udgivet af Special-pædagogisk Forlag

Birger Pedersens bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Birger Pedersen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Pedersens bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Pedersen udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bornholmerne" af Birger Pedersen

"Bornholmerne" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Logos.

Birger Pedersen "Lydrette ord"

Det er muligt at købe Birger Pedersens "Lydrette ord" som ebog. Hvis du køber "Lydrette ord" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special-pædagogisk forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Birger Pedersen